Eten & drinken

De keuken is volledig ingericht en van alle gemakken voorzien zoals koffiezetapparaat en een combi magnetron. Bij de lokale supermarkten kunt u vooraf boodschappen bestellen en laten bezorgen.

(Vaat)wassen

De keuken is voorzien van een afwasmachine. Bijkeuken met wasmachine en droger.

Kinderen
Huis is geschikt voor kinderen. Aanwezig zijn o.a. een kinderbed, kinderstoel, babybadje, kinderpotje,
Speelgoed, spelletjes en boeken
Gratis WiFi

Wifi is gratis beschikbaar in en om het accommodatie

Zwembad

Het overdekte zwembad van Buitenpost is op 1 kilometer

Checkin & Checkout

Check in vanaf 16:00, uitchecken om 10:00 (Wijzigingen op verzoek)

Domotica voor zorgwoningen
Ouderen en mensen met een beperking krijgen te maken met allerlei uitdagingen. Denk bijvoorbeeld aan afnemende spierkracht, reuma, dementie, enz. Dat maakt het dagelijkse leven veel moeilijker. Gelukkig is er een oplossing: zorgdomotica. Domotica in de zorg verhoogt de bewoners hun mobiliteit en zelfstandigheid, zonder dat ze daarvoor een technologische kennis nodig hebben.

Valpreventie
Een belangrijk onderdeel van domotica in de zorg is valpreventie. Door allerlei handelingen te automatiseren – waardoor er geen onnodige verplaatsingen naar drukknoppen zijn – voorkomen we valpartijen. Daarnaast zorgt gedimde nachtverlichting dat men niet struikelt in het donker wanneer men ’s nachts uit bed komt.

Via bewegingsmelders worden valpartijen snel gedetecteerd. Het domoticasysteem stuurt dan direct een melding naar contactpersonen, zoals familieleden of verzorgers.

Meer informatie

https://www.loxone.com/nlnl/zorgwonen/